Igrač Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao Šimunića: Bravo Džo, za dom spremni!

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao Šimunića: Bravo Džo, za dom spremni!

Hrvatski fudbaler i član turskog Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao je Josipa Šimunića koji je nedavno pobedu nad Islandom u baražu za Mundijal proslavljao ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

"Nigde ne piše da je povik 'Za dom spremni' patentiran i da se ne sme koristiti... Džo je uvek spreman da za domovinu igra 200 posto, kao i navijači na tribinama... Bravo Džo - Za dom spremni", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Kulušić na svom Fejsbuk profilu.

Kulušić je nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske, a za Genčlerbirligi igrao od 2010. godine.

NJegovi saigrači u turskom klubu su i srpski internacionalci Duško Tošić, Nemana Tomić, Radosav Petrović i Milan Smiljanić.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Šimunića, koji je pre dve nedelje posle pobede Hrvatske nad Islandom od 2:0 i plasmana na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014, uzeo mikrofon i više puta uzviknuo ustaški pozdrav "Za dom", na šta su mu navijači odgovorili "Spremni"

.

Hrvatsko tužilaštvo kaznilo Šimunića sa 3.200 evra zbog širenja rasne mržnje.

Šimunić je za selekciju Hrvatske do sada odigrao 105 utakmica i dao tri gola.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrač Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao Šimunića: Bravo Džo, za dom spremni!

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

Hrvatski fudbaler i član turskog Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao je Josipa Šimunića koji je nedavno pobedu nad Islandom u baražu za Mundijal proslavljao ustaškim pozdravom „Za dom spremni“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Igra okružen Srbima, a podržao Šimunića: Bravo Džo, za dom spremni!

Izvor: Blic, 01.Dec.2013

Hrvatski fudbaler i član turskog Genčlerbirligija Ante Kulušić podržao je Josipa Šimunića koji je nedavno pobedu nad Islandom u baražu za Mundijal proslavljao ustaškim pozdravom "Za dom spremni"..."Nigde ne piše da je povik 'Za dom spremni' patentiran i da se ne sme koristiti.. Džo je uvek...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.