Idemo da je*emo Hrvate VIDEO

Izvor: B92, 24.Nov.2022, 00:26

"Idemo da je*emo Hrvate" VIDEO

Selektor Kanade Džon Herdman imao je probrane reči za svoje igrače nakon poraza protiv Belgije (1:0) na otvaranju Svetskog prvenstva.

Severnoamerička reprezentacija je bila bolji protivnik i nezasluženo je poražena, a Herdman je spreman da sve to popravi na narednom meču.

"Upravo sam im pokazao statistiku. Rekao sam im da pripadaju u ovde i da idemo da 'j' Hrvate. Tako je najjednostavnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To je naša sledeća misija", rekao je Herdman svojim igračima.

Kanađani su imali 21 naspram devet šuteva Belgijanaca, ali je na kraju presudio gol Mišija Batšuaija u 44. minutu.

Utakmica između Hrvatske i Kanade na programu je 21. novembra od 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEB*ĆEMO HRVATE! Šokantna pretnja selektora Kanade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022

Nezaslužen poraz...Najbolji fudbaleri Kanade odigrali su fantastičan meč protiv favorizovane Belgije na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali su ostali praznih šaka. Promašili su Kanađani i penal na početku duela, nisu iskoristili nekoliko sjajnih prilika, a sudije su ih u nekoliko navrata dobrano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.