Ibra: Autsajderi protiv Portugala

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra: Autsajderi protiv Portugala

Fudbaler reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović ocenio je da je njegov tim autsajder u utakmicama baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Portugala.

Švedska i Portugal sastaće se 15. i 19. novembra u utakmicama baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Mi smo autasjderi. Očekujem dve velike utakmice. Mnogi kažu da je Portugal jedan od najjačih timova na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetu i ja se s njima slažem. Ali, imaju i oni slabosti", rekao je Ibrahimović francuskim medijima.

Ibrahimović ja u dresu Švedske odigrao 94 utakmice i postigao 46 golova. On je zadivio svet u sredu kada je na gostovanju Pari Sen Žermena kod Anderlehta u Ligi šampiona postigao četiri od pet golova svog tima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.