Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE U ŠPANIJI: Tores se vraća u reprezentaciju!

“El Ninjo” na korak od povratka u dres sa državnim grbom.


Prema pisanju španskog lista “As”, napadač Atletiko Madrida dobrom formom u poslednje vreme skrenuo je pažnju na sebe, tako da ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Visente Del Boske odluči da ga uvrsti među putnike na Euro.
POČINJE ČERUPANJE LESTERA: Marez na meti Arsenala?

Tores je na dva prethodna šampionata Evrope postizao golove u finalu, a za “Crvenu furiju” je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 110 mečeva uz 38 postignutih golova.
Za Španiju nije igrao od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, kada su ispali već u grupnoj fazi.
VIDAL OPREZAN: Atletiko je sjajan tim

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"El Ninjo" ide u Francusku

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016

Zahvaljujući odličnim partijama u dresu Atletiko Madrida Fernando Tores na korak od nastupa na EURO za reprezentaciju Španije..Foto: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno..Fernando Tores nije nastupao na reprezentaciju Španije od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014, kada je "crvena furija" kao branilac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.