IPAK NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU: Jedan od najboljih bekova Evrope otkazao učešće na Svetskom prvenstvu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023, 08:19

IPAK NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU: Jedan od najboljih bekova Evrope otkazao učešće na Svetskom prvenstvu!

Mora da se oporavi. Američki bek koji je naturalizovan u korist španskog nacionalnog tima, Lorenco Braun zbog problema sa povredom, otkazao je svoje učešnje na predstojećem Svetskom prvenstvu. On je bio deo ekipe, koja je Španiju odvela do titule prvaka Evropskog kontinenta, ali sada neće moći da pomogne svojim saigračima. ‘Prošle godine sam na Evrobasketu ... Read more
The post IPAK NEĆE IGRATI ZA REPREZENTACIJU: Jedan od najboljih bekova Evrope otkazao učešće na Svetskom prvenstvu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ANĆELOTI NAPUŠTA REAL, A NOVI POSAO JE VEĆ SPREMAN: Evo gde legendarni stručnjak nastavlja karijeru nakon ‘Kraljevskog kluba’!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023

Godine prolaze, a on je sve bolji i bolji. Fudbalska reprezentacija Brazila godinama u nazad se bori da na Svetskim prvenstvima napravi iskorak. Oni imaju sjajnu reprezentaciju, ali ih konstantno nešto koči. Sada su odlučili da dovedu selektora koji je važi za jednog od najboljih evropskih trenera...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.