IMA EFEKTA: Razlog više da NAŠMINKANE idete na POSAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA EFEKTA: Razlog više da NAŠMINKANE idete na POSAO!

Potrudite se.

Stižu dobre vesti za žene, evo načina da vas konačno za posao koji obavljate plate onoliko koliko zaslužujete.

BRAZILCIMA TITULA, A PRVAK JE SRBIN Znate li KOJI je naš fudbaler bio NAJBOLJI igrač Svetskog prvenstva? Ne, NIJE u Montevideu - bilo je to KASNIJE

Tužno je samo što takav ishod ne zavisi od toga koliko ste efikasni ili kompetentni za posao koji obavljate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto driugo ima ključnu ulogu – šminka!

TROPSKI MANIKIR: Sigurno ćete poželeti neke od ovih noktića! (FOTO)

Nedavno sprovedena studija pokazala je da žene imaju višu platu ako su doterane na radnom mestu. Sociolozi Džeklin Vong i Endru Pener prikupili su podatke o više od 14.000 zaposlenih žena, i ispostavilo se da postoji uzročno-posledična veza između truda uloženog u izgled i ostvarene zarade.

Ovi nalazi poklapaju se sa zaključcima ranijih studija koji su ukazivali da atraktivni muškarci i žene zarađuju i do 20 odsto više od manje privlačnih kolega i koleginica.

Da zablistate ovog leta: Pramenovi zbog kojih ćete svuda biti primećene! (FOTO)

Ali, nova studija pokazala je da se u ovom kontekstu "privlačnost" žene odnosi na to koliko truda ulaže u svoj izgled, ne samo na prirodnu lepotu. Dakle, na platu utiče sve - šminka, frizura, manikir…

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.