IGRAO JE NA SVETSKOM PRVENSTVU 2022. GODINE: Kapitalno pojačanje stiglo u Crvenu zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 18:57

IGRAO JE NA SVETSKOM PRVENSTVU 2022. GODINE: Kapitalno pojačanje stiglo u Crvenu zvezdu!

Žele da skinu Partizan sa trona.

Novi split EBL lige je praktično iza ćoška, što znači da najbolje LoL ekipe Balkana polako zatvaraju svoje rostere za takmičenje. Crvena zvezda je u prethodnom splitu zauzela četvrto mesto, pa je sada odlučila da ozbiljnije pristupi.

Kako Telegraf saznaje, prvi igrač u novom rosteru je turski support igrač Berk Badur, poznatiji kao "Farfetch". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Očigledno je da u Crvenoj zvezdi više nema šale, da su sada spremni da "sve karte" bace na osvajanje EBL trona, koje trenutno pripada Partizanu.

Farfetch je 24-godišnji support iz Turske, čak četiri puta je bio i šampion Turske lige u LoL-u, što samo govori o tome koliko veliko ime stiže u EBL. Počeo je u Masiv Strouku, potom je igrao za Tim Vulčur, P3P, Banditse, Dark Pasaž, Auroru, BAU, Bešiktaš, Galatasaraj, Fenerbahče, dok je prethodne dve godine proveo u Istanbul Vajldketsima, ekipi koja je nedavno osvojila i EMEA Masters.

Takođe, Farfetch je nastupao i na Svetskom prvenstvu 2022. godine, gde nažalost nije uspeo da zabeleži pobedu sa Istanbul Vajldketsima, s kojima je igrao i na MSI-ju čak dve godine uzastopno.

Njegov poslednji tim je bila Papara SuperMasiv, odakle i stiže u Crvenu zvezdu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.