I prostitutke na pripremama pred SP

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I prostitutke na pripremama pred SP

Prostitutke u brazilskom gradu Belo Horizonteu pohađaće časove engleskog jezika, kako bi se što bolje pripremile za dolazak stranih navijača na Mundijal 2014.

Kurseve u trajanju od šest do osam meseci organizuje sindikalna asocijacija "prijateljica noći" Minas Žerais.

"Želimo da naučimo osnovne reči na engleskom, kao što su imena voća i povrća", rekla je za list Folja de Sao Pualo predsednica ove asocijacije Sida Vieira.

Do sada se na kurs engleskog upisalo 20 prostitutki, mada asocijacija očekuje izmedju 300 i 3.000 polaznica.

Prvi časovi počinju u martu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNANJE IMANJE: Prostitutke uče engleski uoči SP u Brazilu

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013

Do sada se na kurs engleskog upisalo 20 prostitutki, mada asocijacija očekuje između 300 i 3.000 polaznica...RIO DE ŽANEIRO - Prostitutke u brazilskom gradu Belo Horizonteu pohađaće časove engleskog jezika, kako bi se što bolje pripremile za dolazak stranih navijača na Mundijal 2014...Kurseve...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.