I oni bi da igraju protiv Srbije?

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oni bi da igraju protiv Srbije?

Sve više zainteresovanih za prijateljske utakmice sa našim nacionalnim timom.

Još uvek nije ozvaničeno sa kojim će selekcijama naša reprezentacija igrati tokom priprema za Mundijal u Rusiji, ali očigledno je da zainteresovanih ima sve više.

Nedavno su se pominjale opcije da nam rivali budu Maroko ili Argentina, a danas se pojavila još jedna informacija na tu temu.

Naime, portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kingfut.com preneo je da su u toku pregovori čelnih ljudi federacija Srbije i Egipta o odigravanju prijateljske utakmice tokom proleća.

Ipak, Egipćani ne pregovaraju samo sa Srbijom.

''Tražimo protivnike za još neku utakmicu, u pregovorima smo sa Srbijom, Čileom i Kolumbijom'', poručio je selektor Egipta Ihab Leheta.

Takođe, Egipćani su odustali od plana da u martu igraju sa Bugarskom, pa će taj termin popuniti utakmicom protiv Grčke.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.