Hvala im za sve što su uradile za Srbiju

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 21:28

"Hvala im za sve što su uradile za Srbiju"

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar zahvalio se publici koja je pomogla da se tim plasirala na Svetsko prvenstvo.

Srbija je na Banjici pobedila Tursku 32:25 u drugom meču baraža.

”Zahvalio bih se svima koji su došli na Banjicu i pomogli nam da se u sjajnoj atmosferi plasiramo na Svetsko prvenstvo. Nismo prikazali dobru igru u prvom poluvremenu, ali smo u drugom poluvremenu podigli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivo igre i pokazali šta znamo. Dobra odbrana i kontranapadi doprineli su ovakvom rezultatu i drago mi je što smo pobedom završili ovaj kvalifikacioni ciklus. Bilo je emotivno, na najbolji mogući način ispratili smo igračice koje su odigrale poslednji meč za Srbiju i hvala im za sve što su uradile za državni tim”, rekao je Bregar.

Selektor se potom se osvranuo na šampionat sveta koji se igra krajem godine.

”Imamo vremena do Svetskog prvenstva, ali ne previše. Plan i program smo napravili i sigurno je da ćemo na šampionat otići sa najboljim mogućim sastavom koji budemo imali na raspolaganju. Rezultat će zavisiti od mnogo različitih faktora, ali smo ovim plasmanom već postigli uspeh”, zaključio je strateg srpskog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.