Hrvati ne trpe neuspeh

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 19:31

Hrvati ne trpe neuspeh

Hrvatska rukometna reprezentacija doživela je neuspeh na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj.
„Kauboji“ nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale, a ceh je platio selektor Hrvoje Horvat.
Rukometni savez Hrvatske uručio je otkaz Horvatu koji je prethodne dve godine predvodio „kauboje“, a za njegovog naslednika imenovao Gorana Perkovca.
Perkovac je proslavljeni hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rukometaš. On je sa reprezentacijom Hrvatske osovjio zlato na Olimpijskim igrama u Atlanti 1995. godine i svetso srebro na Isladnu iste godine.
U trenerskoj karijeri Perkovac je, između ostalog, bio selektor Švajcarske i Grčke, a poslednje četiri godine bio je trener Lucerna.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Perkovac novi selektor rukometne reprezentacije Hrvatske

Izvor: B92, 01.Feb.2023

Rukometni savez Hrvatske (HRS) imenovao je Gorana Perkovca za novog selektora muške reprezentacije...Upravni odbor HRS-a ocenio je da devetim mestom na nedavnom Svetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj nije ispunjen zadati cilj, a to je bilo četvrtfinale i olimpijske kvalifikacije, prenela je Hina...Sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.