Holanđanke imaju neverovatan motiv da nas pobede

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Holanđanke imaju neverovatan motiv da nas pobede"

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je pred polufinale Svetskog prvenstva protiv Holandije da je pripremio ekipu za težak meč.

Meč između Srbije i Holandije iz Arene Jokohama moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Sport klubu 1, u petak od šest časova i 40 minuta.

"Holandija je do sada pokazala da spada u red favorita, nije se slučajno našla u polufinalu. zaista igraju veoma dobro, ekstremno dobro su motivisani, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << to se vidi. Imaju veliku želju da posle tih nekih četvrtih mesta koje su osvajale ili drugih na poslednja dva Evropska prvenstva , naprave iskorak i na velikom takmičenju osvoje medalju. Biće teška utakmica", rekao je Terzić i dodao:

"Imaju neverovatno veliki motiv da nas pobede i zbog prošlogodišnjeg finala Evropskog prvenstva. Međutim, mi imamo svoj motiv. I mi želimo do finala Svetskog prvenstva. Ekipe su po kvalitetu ujednačene. Odlučivaće ogromna želja, motiv i igra u odbrani. Za druge elemente ne treba da strahujemo. Ako u odbrani odradimo stvari na pravi način, bićemo blizu pobede".

Ukoliko se Srbija plasira u finale, tamo će čekati bolje iz duela Kina - Italija.

Sve mečeve Svetskog prvenstva za odbojkašice u Japanu možete pratiti na kanalima Sport kluba.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.