Hokejaši Srbije spremni za SP, prvi rival Belgija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaši Srbije spremni za SP, prvi rival Belgija

Reprezentacija Srbije u hokeju na ledu otputovala je u Holandiju gde će učestvovati na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa.

Protivnici Srbiji, osim domaće selekcije, biće Belgija, Australija, Kina i Island, a prema sistemu takmičenja prvoplasirani tim izboriće plasman u viši rang.

Srpski hokejaši u Beogradu su se pripremali od 9. aprila, odigrali su dve prijateljske utakmice sa Hrvatskom, u prvoj su trijumfovali 2:1, a u drugoj izgubili 5:3.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Novi selektor Srbije Kanađanin Dejvid Urkuhart zadovoljan je obavljenim poslom.

"Vreme koje smo proveli zajedno iskoristili smo na najbolji mogući način. Mislim da smo se veoma dobro pripremili. Igrači su zaista davali maksimum na svakom treningu i napredovali smo kao tim iz dana u dan. Očekujem da na Svetskom prvenstvu u svakoj utakmici pokažemo zavidan voljni momenat i borbenost i u tom slučaju dobar rezultat neće izostati", rekao je Urkuhart.

Prvi meč na šampionatu reprezentacija Srbije igra protiv Belgije u ponedeljak sa početkom u 16 sati i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.