Hodžson: Nismo imali sreće

Izvor: B92, 06.Dec.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson: Nismo imali sreće

Selektor Engleske Roj Hodžason smatra da njegovaa selekcija nije imala sreće na žrebu za Svetsko prvenstvo, ali vidi i dobre strane svega.

"Gordi Albion" će sledećeg leta u Brazilu igrati u grupi D protiv Urugvaja, Kostarike i Italije, sa kojom će se sastati u prvom kolu.

"Grupa je teška, nema sumnje, nismo imali sreće, ali bar se dobro poznajemo. Dobili smo praktično dva tima koji su u grupi nosilaca", rekao je Hodžson.

Selektor Engleske je posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao teške uslove koji njegov, ali i ostale slekcije očekuju u Brazilu. Engleska i Italija će se sastati u sred Amazonije, u Manausu, 14. juna.

"Bićemo u istom čamcu. Očekuje nas teška klima na severu, kao i sve evropske reprezentacije. I dalje sam optimista u vezi sa svim, jer se nikad ne zna. Utakmice se ne dobijaju na papiru, ako se dobro spremiš imaš šansu da dobiješ sve tri", zaključio je Hodžson.

Menadžer Evertona Roberto Martines smatra da su Englezi dobili dobru grupu, a prvo kolo Mudijala doneće još nekoliko sjajnih okršaja.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.