HS Svetsko Prvenstvo, dan 3  ko će u top 8?

Izvor: B92, 20.Jan.2018, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HS Svetsko Prvenstvo, dan 3 " ko će u top 8?

Subota je i ovog jutra nam počinje treći dan Hearthstone Svetskog prvenstva koje se održava u Amsterdamu.

Izvor: Klan RUR

Nakon što su u svim grupama odlučeni šampioni grupa, koji su prošli u Top 8, kao i oni koji su ispali, danas čemo gledati poslednji dan grupne faze, odnosno četiri meča koja će odlučiti ko će u Top 8, a ko će šampionat nastaviti da gleda iz publike.

Evropski favoriti Neirea, Kolento i Hoej su završili kao poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svojim grupama, i tako razočarali ogromnu armiju fanova koja je uložila svoj glas za packove u njih, a ranom ispadanju se pridružio u Amerikanac Ant.

Sa druge strane, dan ranije mesto u Top 8 su obezbedili sjajni Kanađanin DocPwn i Tajvanac SamuelTsao, zatim Južnokorejac Surrender, koji je već godinama u vrhu, i za mnoge favorit iz senke, i na kraju zasada jedini Evropljanin, Nemac Sintolol, potpuno zasluženo sa verovatno najboljim potezom prvenstva do sada, koji možete videti ispod:

Kao što rekosmo, danas se igra treći dan turnira i poslednji dan grupne faze. Četiri meča i teška borba za preostala četiri mesta u top 8.

Dan od 8:30 otvaraju evropska nada Orange i Tom60229 u grupi A, a zatim sledi meč odluke u grupi B između Amerikanca Muzzy i Kineza JasonZhou.

Mnogi će posebno strepeti kada dođe meč grupe C, između odličnog Rusa ShtanUdachi i sjajnog, ali uvrnutog

Purplea. Obojica su dobila solidan broj glasova i mnogi se uzdaju da će im baš oni doneti packove, ali će samo jedan proći dalje u Top 8.

Na kraju, poslednji meč dana je u grupi D, između Amerikanca Fr0zena i Kineza OmegaZero.

Očekuje nas sjajan dan Hearthstonea, osam vrhunskih igrača, četiri izuzetno napeta meča i samo 4 mesta za prolaz dalje. Ko su vaši favoriti? Podsećamo, deck liste svih igrača možete pregledati na ovom linku.

Takmičarski dan počinje od 8:30 i sve mečeve možete pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu: www.twitch.tv/PlayHearthstone
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.