Gruzijce čeka pakao u Beogradu: Prodato skoro 30.000 ulaznica za odlučujuću utakmicu kvalifikacija

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruzijce čeka "pakao" u Beogradu: Prodato skoro 30.000 ulaznica za odlučujuću utakmicu kvalifikacija

Do odlučujuće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, u kojoj se sastaju Srbija i Gruzija, ostalo je još nešto više od 24 sata, a kako trenutno stvari stoje stadion "Rajko Mitić" biće ispunjen možda i do poslednjeg mesta.

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće fantastičnu podršku sa tribina u odlučujućoj utakmici za plasman na Mondijal u Rusiji protiv Gruzije, pošto je do sada, kako je potvrđeno u Savezu, prodato skoro 30.000 ulaznica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
#navašimkrilima #SRBGEO @EuroQualifiers ????? pic.twitter.com/esufkYXwEH

Izabranici selektora Slavoljuba Muslina propustili su prvu "meč loptu" porazom od Austrije u petak i sada im je neophodan trijumf da bi se Srbija posle osam godina ponovo našla na Svetskom prvenstvu.

Utakmica između Srbije i Gruzije igra se sutra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić."

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.