Grbić naglasio - trostruka važnost pobede nad Australijom

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić naglasio - trostruka važnost pobede nad Australijom

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je večerašnja pobeda protiv Australije bila važna u rezultatskom, emotivnom i moralnom smislu.

Srbija je ostvarila treću pobedu na Svetskom prvenstvu, pošto je u četvrtom kolu sa 3:1 bila bolja od Australije.

"Utakmica je bila apsolutno važna u rezultatskom, emotivnom i moralnom smislu. Jednostavno, veoma sam zadovoljan što je cela ekipa igrala možda i najbolju utakmicu ovde", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grbić u Bariju.

"Možda je bilo neizvesno poen po poen, ali smo tokom celog meča kontrolisali utakmicu", kazao je Grbić.

Reprezentativac Nemanja Petrić je rekao da ga raduje igra.

"Veoma bitna pobeda protiv nezgodne Australije. Videla se naša prava igra tokom celog meča i nadam se da ćemo igrati sve bolje", rekao je Petrić.

Srbija će sledeću utakmicu igrati u utorak od 20.30 protiv Rusije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grbić: Možda i najbolja utakmica

Izvor: B92, 17.Sep.2018

Selektor odbojkaša Nikola Grbić rekao je da je pobeda protiv Australije bila važna u rezultatskom, emotivnom i moralnom smislu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.