Golovi, crveni karton, penali – Esperanca bolja od Al Sada

Izvor: RTS, 17.Dec.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golovi, crveni karton, penali – Esperanca bolja od Al Sada

Fudbaleri Esperance iz Tunisa osvojili su peto mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u fudbalu, pošto su u Dohi savladali domaći Al Sad sa 6:2.
U meču koji sa sobom nije nosio preveliki takmičarski naboj, ekipa Esperance savladala je katarski Al Sad sa 6:2 i zauzela peto mesto na Svetskom klupskom fudbalskom prvenstvu.

Na "Kalifa" stadionu u Dohi, šampion Afrike bio je ubedljiv protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tima koji sa klupe predvodi Ćavi Ernandez, a pobednik je bio poznat već posle prvih 45 minuta utakmice.
Elhuni i Badri su već u 13. minutu doneli prednost Tunišanima, da bi u 24. minutu Hasan napravio penal i zaradio direktan crveni karton.
Esperanca je do poluvremena materijalizovala brojčanu nadmoć, a golove su postigli Badri sa bele tačke i Elhuni, dok je Buneđa bio siguran izvođač najstrože kazne za Al Sad.
Ekipa iz Katra nije odustajala od borbe, pa je Al Hajdos iz još jednog penala smanjio na 4:2, ali je do kraja meča Esperanca postigla još dva pogotka – strelci su bili Elhuni i Derbali.
Polufinalni mečevi na programu su u utorak i sredu – Flamengo igra protiv Al Hilala (18.30, RTS2), dok se sutra Liverpul sastaje sa Monterejem (18.30, RTS2).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAVIJAČI IZ TUNISA PRAVILI HAOS NA SVETSKOM PRVENSTVU ZA KLUBOVE: Vređali FIFA, tukli se s redarima i pravili bakljade

Izvor: Kurir, 17.Dec.2019

Fudbaleri Esperansa iz Tunisa zauzeli su peto mesto na Klupskom svetskom prvenstvu, jer su u Dohi savladali Al Sad 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.