Gledajte finale Svetskog prvenstva na Egzitu!

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte finale Svetskog prvenstva na Egzitu!

Sutra počinje najbolji evropski festival "Egzit", ulaznice po promotivnoj ceni mogu da se kupe do još danas ponoći, a svi oni koji su planirali da finale Mondijala prate na Egzitu, uživaće u pravoj festivalskoj atmosferi.

Sutra, 10. jula u 19 sati otvaraju se kapije najboljeg evropskog festivala Egzita. Organizatori mole sve posetioce festivala da dođu ranije, jer se na ulazima očekuju velike gužve. Oni koji dođu ranije, moći će da uživaju u promotivnim cenama pića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Happy Hour" sva četiri dana festivala, na svim šankovima.

Za one koji ne mogu bez fudbala i ne žele da propuste finale svetskog prvenstva u Brazilu, obezbeđena je prava festivalska atmosfera.

Festival Dani Brazila - novosadski samba karneval omogući će posetiocima Egzita da prate mečeve Svetskog prvenstva u pravom okruženju. Mečevi će biti prenošeni na Positive Vibration Reggae bini u sledećim terminima: subota,12.07. u 22 sata za 3. mesto, nedelja,13.07. u 21 sat finale svetskog prvenstva.

Promotivne cene ulaznica do ponoći

Još samo večeras do ponoći važe promotivne cene ulaznica za festival - cena ulaznice za Egzit je 6.990 dinara, a za Egzit Avanturu 7.990 dinara, dok su

dnevne ulaznice dostupne po ceni od 2.990 din.

Od četvrtka, 10. jula ulaznice će biti dostupne samo na ulazima na festival i to po

cenama od 11.990 dinara za Egzit, 16.980 dinara za Egzit Avantur, dok će 3.300

dinara iznositi dnevna ulaznica za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori.

Uz brazilske udaraljke, sambu i kapueru predstavljamo vam festival "Dani Brazila-

novosadski samba karneval" da ne biste propustili svoje favorite u borbi za prvaka najvažnije sporedne stvari na svetu.

Humanitarna akcija "Blica" i Egzita za nastadale od poplava

Donesite sapun i vlažne maramice!

Dnevni list “Blic” i “Exit Aid”, program Egzit fondacije za pomoć ugroženima od poplava, organizuju humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći koja je preko potrebna deci smeštenoj u hotelu u Obrenovcu. Po preporuci koordinatora za prikupljanje pomoći, u ovom trenutku najpotrebniji su sapuni i vlažne maramice, te pozivamo sve posetioce festivala da ih doniraju na osnovu svojih mogućnosti.

Za vreme trajanja festivala, na glavnom ulazu u Petrovaradinsku tvđavu biće

postavljen punkt na kojem će posetioci moći da doniraju pomoć svakodnevno od 19 sati do 24 sata. Blic i Egzit pozivaju sve posetioce ovog muzičkog festivala da budu humani i uključe se u akciju za pomoć deci sa poplavljenih područja!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.