GRBIĆ ZADOVOLJAN: Igramo sve BOLJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ ZADOVOLJAN: Igramo sve BOLJE (FOTO)

Srpski odbojkaši plasirali se u narednu fazu Svetskog prvenstva.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić bio je zadovoljan nakon pobede srpske selekcije nad Australijom u okviru Svetskog prvenstva koje se ove godine igra u Italiji i Bugarskoj.

Naša selekcija je savladala Australiju sa 3:1 u setovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tako se plasirala u narednu fazu takmičenja.

– Znali smo da je ovo utakmica koja je apsolutno važna, što u rezultatskom, što u emotivnom smislu. Jako sam zadovoljan što je cela ekipa odigrala možda i najbolju utakmicu ovde, što se tiče kontinuiteta i pritiska od prvog do poslednjeg poena. Mislim da smo kontrolisali čitav meč. U svim elementima smo imali odličan kontinutite i to je apsolutno rezultiralo našom pobedom – kazao je Grbić nakon meča.

Srpski odbojkaši u ponedeljak neće nastupati, dok ih u utorak očekuje borba za prvo drugo u grupi sa selekcijom Rusije

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.