GRBIĆ POSLE TUNISA: Bili smo stegnuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRBIĆ POSLE TUNISA: Bili smo stegnuti

Srbija ostvarila drugu pobedu na Svetskom prvenstvu.

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Tunis sa 3:1 u trećem kolu C grupe na Svetskom prvenstvu čiji su domaćin Italija i Bugarska. Tunis je uspeo da osvoji prvi set, ali su se posle toga izabranici Nikole Grbića uozbiljili i došli do druge pobede na turniru.

SP BARI: Srbija posle preokreta stigla do pobede nad Tunisom (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
SAVIĆ ISKREN POSLE PORAZA: Nismo igrali dobro

Grbić je krenuo sa startnom postavom u kojoj je bilo čak petorica debitanata na svetskim prvenstvima, ali je posle izgubljenog prvog seta promenio celu postavu.

SVETSKI KUP: Srbija zaustavljena u polufinalu, Mađarima pripao klasik (FOTO)

 - Očekivao sam da će momci biti stegnuti. To je ljudska, sasvim normalna reakcija momaka koji su jako odgovorni i koji su svesni prilike koja im je data. Naravno na sve je uticala i činjenica da selekcija Tunisa apsolutno ništa nije imala da izgubi i da su i oni igrali sa promenljivom postavom. Kada nemaš šta da izgubiš, igraš slobodno bez kočnica. Mi smo s druge strane bili stegnuti zbog odgovornosti koju imamo - rekao je Grbić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U RUKOMETNOM SAVEZU SRBIJE ODLUČILI: Peruničić novi selektor Orlova

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 09:52

Sve će biti ozvaničeno na sastanku u ponedeljak...Muška rukometna reprezentacija Srbije dobiće novog selektora, pošto bi sutra na sednici Rukometnog saveza Srbije na to mesto trebalo da bude postavljen trener Crvene zvezde Nenad Peruničić, piše ''Blic''...SP BARI: Srbija posle preokreta stigla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.