GOOOOOOL: Prijović POGODIO za odlazak na Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOOOOOOL: Prijović POGODIO za odlazak na Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Sjajna akcija Orlova protiv Gruzije.

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se pred plasmanom na Svetsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Rusiji pošto u Beogradu na stadionu ''Rajko Mitić'' vodi protiv Gruzije sa 1:0, golom Aleksandra Prijovića.

NAROD BESNI NA POLUVREMENU: Ovo su najoštrije poruke na račun Orlova (FOTO)

SVE GORI: Orlovi su IZAŠLI na TEREN, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ih DOČEKALI neviđenim OVACIJAMA! (VIDEO+FOTO)

Posle slabijeg prvog poluvremena, Orlovi su bili mnogo konkrentniji u drugom, a pravi potez je napravio selektor Slavoljub Muslin koji je u igru ubacio Prijovića u 61. minutu, a napadač PAOK-a se odužio pogotkom vrednim Svetskog prvenstva 13 minuta kada je na asistenciju Aleksandra Mitrovića poslao loptu u mrežu za erpuciju oduševljenja navijača na stadionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.