Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJICA NAJVEĆEG USPEHA SRPSKOG FUDBALA: Podsetite se kako je Aca Stojanović ispratio finalni meč SP na Novom Zelandu (VIDEO)

Prošlo je tačno dve godine od kako je naša fudbalska reprezentacija ispod 20 godina savladala Brazil u finalu Svetskog prvenstva.
Golove za naš sastav postigli su Staniša Mandić i Nemanja Maksimović, a sve to je kao komentator ispratio Aca Stojanović.
Podsetite se kako je to zvučalo i izgledalo pre dve godine na dalekom Novom Zelandu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Youtube/Balkanska Svaštara)
 
The post GODIŠNJICA NAJVEĆEG USPEHA SRPSKOG FUDBALA: Podsetite se kako je Aca Stojanović ispratio finalni meč SP na Novom Zelandu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GDE SU, ŠTA RADE: Zlatni orlići, dve godine nakon titule svetskih šampiona (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017

Prošle su tačno dve godine od kako su igrači reprezentacije do 20 godina doneli Srbiji titulu šampiona sveta.. U međuvremenu neki su se probili do „velike scene“, nekima to tek predstoji, dok su neki nestali sa fudbalske mape.. Evo gde su sada i za koga igraju zlatni „orliči“:. 1. Predrag...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.