Futsaleri Srbije nadigrali i Francusku

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsaleri Srbije nadigrali i Francusku

Futsal reprezentacija Srbije savladala je selekciju Francuske sa 4:2 u drugoj utakmici na turniru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u niškom "Čairu". Ovom drugom pobedom „orlovi“ su nastavili uspešnu seriju na turniru i trenutno su na prvom mestu u grupi.
U vrlo izjednačenoj utakmici sa jakim rivalom futsaleri Srbije su načinili obrt i nastavili seriju pobeda koju su započeli ubedljivo  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadigravši reprezentaciju Ukrajine.

Selekcija Francuske je prva došla u vođstvo već u trećem minutu, ali su „orlovi" izjednačili četiri minuta kasnije pogotkom Stefana Rakića.
Potom je nastavljena ravnopravna igra sve do poluvremena na koje se otišlo sa nerešenim rezultatom.
Slična situacija se ponovila u drugom poluvremenu kada kada su Francuzi poveli sa 2:1 u 23 minutu, a potom imali šansu i da uvećaju prednost iz dosuđenog penala ali je golman orlova to sprečio odličnom intervencijom.

Potom je tim Srbije pojačava tempo i sa golovima Tomića i Simića uspeva da načini preokret u meču. Uprkos snažnim pritiscima Francuza tim Srbije uspeva da u poslednjim sekundama uveća prednost golom Aleksića za 4:2 i drugu pobedu na turniru. 
Naša selekcija u grupi B je trenutno prva na tabeli sa 6 bodova, reprezentacija Španije ima 3 boda i utakmicu manje a selekcije Francuske i Ukrajine su bez bodova.
Samo pobednik u grupi izboriće direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Litvaniji, dok će drugoplasirana selekcija ići u baraž.
Futsal reprezentacija Srbije odlično je startovala na elitnom turniru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pošto je u niškom "Čairu" savladala Ukrajinu sa 5:2. 
Naredni meč reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Španije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Futsaleri Srbije nadigrali Francusku

Izvor: B92, 02.Feb.2020

Futsaleri Srbije pobedili su u Nišu Francusku sa 4:2 u drugom kolu Grupe B kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...Golove za srpsku selekciju postigli su Stefan Rakić u sedmom minutu, Miloš Simić u 29. minutu, Dragan Tomić u 33. minutu i Ninoslav Aleksić u 40. minutu...U ekipi Francuske precizni su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.