Fudbaleri Srbije se sutra vraćaju za Beograd

Izvor: Beta, 03.Dec.2022, 15:53

Fudbaleri Srbije se sutra vraćaju za Beograd

Fudbalska reprezentacija Srbije, nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, sutra se vraća za Beograd."Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, rukovodstvo, stručni štab i većina igrača, koji su od danas slobodni, sutra u 11.00 po lokalnom vremenu (9.00 po srednjoevropskom) poleće iz Dohe direktnim čarter letom ka Beogradu", saopštio je danas FSS."Let će trajati oko pet časova i dolazak je na VIP terminalu aerodroma 'Nikola Tesla'", dodaje se u saopštenju.Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sinoć sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u utakmici poslednjeg kola Grupe G izgubila od Švajcarske sa 2:3.Srbija je takmičenje završila sa jednim bodom, poslednja na tabeli.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kad se "orlovi" vraćaju u Beograd

Izvor: B92, 03.Dec.2022

Fudbalska reprezentacija Srbije, nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, u nedelju se vraća za Beograd..."Delegacija FSS, rukovodstvo, stručni štab i većina igrača u nedelju u 11.00 po lokalnom vremenu (9.00 po srednjoevropskom) poleće iz Dohe direktnim čarter letom ka Beogradu", saopštio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.