Fudbaleri Srbije otputovali u Baku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2021, 14:37

Fudbaleri Srbije otputovali u Baku

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Baku, gde će u utorak 30. marta igrati protiv Azerbejdžana u trećem meču kvalifikacija za Mundijal 2022. godine u Kataru.

Posle dva kola, Srbija ima pobedu protiv Republike Irske (3:2), dok je sinoć odigrala nerešeno 2:2 sa Portugalom.

Zbog povreda u svoje klubove vratili su se Miloš Veljković i Đorđe Despotović, a selektor Dragan Stojković neće moći da računa ni na Nikolu Milenkovića, zbog crvenog kartona koji je dobio u meču sa Portugalom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Srbije otputovali u Baku

Izvor: RTS, 28.Mar.2021

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Baku, gde će u utorak 30. marta od 18 časova igrati protiv Azerbejdžana u trećem meču kvalifikacija za Mundijal 2022. godine u Kataru. . Posle dva dobra rezultata na startu kvalifikacija, pobede u meču sa Republikom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.