Frejzer-Prajs kao munja, četvrto zlato na SP!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frejzer-Prajs ''kao munja'', četvrto zlato na SP!

Atletičarka sa Jamajke Šeli-En Frejzer-Prajs osvojila je večeras zlatnu medalju u trci na 100 metara na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Ona je stazu pretrčala za 10,71 sekundu i tako osvojila svoje četvrto svetsko zlato.

Britanki Dini Ašer-Smit je novi nacionalni rekord bio dovoljan samo za srebro (10,83), a na pobedničko postolje se popela i Mari-Žoze Talu iz Obale Slonovače (10,90).

Ruskinja Anželika Sidorova osvojila je zlatnu medalju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u skoku s motkom. Ona je zlato osvojila rezultatom četiri metra i 95 centimetra čime je za četiri centimetra popravila lični rekord.

Srebrna medalja pripala je Amerikanka Sendi Moris (4,90), dok je bronzu osvojila olimpijska šampionka, Grkinja Ekaterini Stefanidi (4,85).

Četvrto svetsko zlato, a treće uzastopno osvojio je i Amerikanac Kristijan Tejlor u troskoku. On je večeras zabeležio rezultat od 17 metara i 92 centimetra.

Srebro je pripalo njegovom zemljaku Vili Klaju (17,74), a bronza Fabrisu Zangu iz Burkine Faso (17,66).

Američka mešovita štafeta na 4x400 metara osvojila je zlato, srebro je otišlo na Jamajku, a bronza u Bahrein.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DOMINACIJA RUSKINJE TRAJE: Marija Lasickene treći put uzastopno svetska šampionka

Izvor: Kurir, 30.Sep.2019

Ruska atletičarka Marija Lasickene osvojila je večeras svoju treću uzastopnu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u skoku u vis.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.