Francuzi kao pre četiri godine, iz ofsajda na Mondijal (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Nov.2013, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi kao pre četiri godine, iz ofsajda na Mondijal (VIDEO)

Sećate li se više nego očiglednog igranja rukom Tijerija Anrija u baražu za Svetsko prvenstvo 2010. godine protiv Irske? I sudijskog previda koji je pogurao Francuze na Mondijal umesto “malenih” Iraca? Istorija se ponovila i četri godine kasnije.
Ponovo je Francuska stigla do baraža, a ovoga puta rival im je bila Ukrajina. Prvi meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Kijevu završen je trijumfom domaćih od 2:0, pa su se Trikolori našli u nezavidnom položaju. Svakako, bila im je potrebna i “pomoć prijatelja”.
Francuska je regularno postigla prvi pogodak, ali su naredna dva veoma diskutabilna. Tačnije, drugi nije, postignut je iz čistog ofsajda Benzeme, kojeg sudija teško da nije video. A o trećem (auto)golu koji je i definitivno “slomio” Ukrajince može da se diskutuje…

All Goals France 3-0 Ukraine (19-11-2013… by Sport-Today-2014
Pre četiri godine sudijska pomoć Trikolorima pripisana je predsedniku UEFA Mišelu Platiniju, koji bez dileme ima ogroman uticaj i u svetskom fudbalu. Očigledno je da su se sada ponovile slične stvari.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.