Fosen i Čadli igraju protiv Srbije

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fosen i Čadli igraju protiv Srbije

Selektor reprezentacije Belgije Mark Vilmots saopštio je spisak od 24 igrača koji će konkurisati za mečeve sa Srbijom i Škotskom u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Vilmots je za razliku od prethodne dve utakmice u tim vratio napadača Genka Fosena, kao i ofanzivca Tventea Nasera Čadlija.
U timu nema Igora De Kamarga, Jonatana Blondela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << , Sebastijena Pokonjilija i Benjamina de Kueljara, dok će Giljom Žile zbog suspenzije propustiti gostovanje u Beogradu.
Protiv Srbije Belgijanci se sastaju 12. oktobra u Beogradu, a četiri dana kasnije u Briselu dočekuju Škotsku.
Na spisku se nalaze:
Golmani: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Simon Minjole (Sanderlend), Žan-Fransoa Žile (Torino).
Odbrana: Tobi Alderveireld (Ajaks), Vensan Kompani (Mančester Siti), Nikola Lomberts (Zenit), Danijel Van Bujten (Bajern Minhen), Jan Vertongen (Totenhem), Tomas Vermalen (Arsenal), Gijom Žile (Anderleht), Loren Ciman (Standard).
Vezni red: Eden Azar (Čelsi), Dris Mertens (PSV), Timi Simons (Nirnberg), Maruan Felaini (Everton), Stiven Defur (Porto), Aksel Vitsel (Zenit), Musa Dembele (Totenhem), Kevin De Brujn (Verder Bremen).
Napad: Romelu Lukaku (VBA), Kristijan Benteke (Aston Vila), Jele Fosen (Rasing Genk), Kevin Miralas (Everton), Naser Čadli (Tvente).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastav Belgije za meč sa Srbijom

Izvor: RTV Pink, 04.Okt.2012

. . . Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots saopštio je danas spisak od 24 igrača koji će konkurisati za mečeve sa Srbijom i Škotskom u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Nastavak na RTV Pink...

Belgijanci u promenjenom sastavu u Beogradu

Izvor: Sportal.rs, 04.Okt.2012

Selektor belgijske fudbalske reprezentacije Mark Vilmots objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo sa Srbijom i Škotskom.

Nastavak na Sportal.rs...

Belgijanci izmenili tim za Srbiju

Izvor: Kurir, 04.Okt.2012

Vilmots je napravio promenu i vratio veznog igrača Tventea Nasera Čadila, kao i napadača Genka Jelea Fosena..Selektor belgijske fudbalske reprezentacije Mark Vilmots objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo sa Srbijom i Škotskom. ..U odnosu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.