Finale SP-a ili seks sa ženom, šta birate?

Izvor: B92, 13.Jul.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale SP-a ili seks sa ženom, šta birate?

Duelom Argentine i Nemačke večeras završava Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu.

Foto: Lies Thru a Lens / Flickr.com - Beta/AP

Tim povodom stranica za onlajn upoznavanje "Ashley Madison" napravila ja anketu u kojoj je učestvovalo čak 15 hiljada njihovih korisnika.

Rezultati ankete pokazali su da bi većina oženjenih muškaraca suočenih sa ovim izborom ipak odabralo fudbal.

Tačnije, 72 posto njih radije bi gledalo finale SP-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nego vodilo ljubav sa svojom ženom.

"Ovi muškarci su opasni fudbalski fanovi koji su protekli mesec posvetili svoje slobodno vreme i emocionalnu energiju na navijanje za svoj omiljeni klub. Verovali ili ne, strast i uzbuđenje koje muškarci osećaju za utakmice često su jednaki strasti koju osećaju za svoje partnerke. U ovom slučaju utakmica ima prioritet pred ispunjavanjem seksualnih potreba u njihovoj vezi", objašnjava Noel Biderman, osnivač i izvršni direktor sajta.

Međutim, to ima i neke posledice. Dok muškarci gledaju utakmice i zanemaruju svoje žene i devojke, one koriste priliku da se zabavljaju na stranicama ovog tipa.

Slogan "Ashley Madisona" je jednostavan - život je kratak, upustite se u aferu. Portparol stranice kaže da je broj njihovih ženskih korisnika u Francuskoj i Nemačkoj porastao između 600 i 900 posto u vreme dok su reprezentacije tih zemalja igrale utakmice na SP-u.

"U vreme velikih sportskih događaja, pogotovo ako su oni orijentisani na muškarce, registracija ženskih korisnika raste", kaže portparol.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Finale SP-a ili seks sa ženom, šta birate?

Izvor: B92, 13.Jul.2014

Duelom Argentine i Nemačke večeras završava Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu...Foto: Lies Thru a Lens / Flickr.com - Beta/AP..Tim povodom stranica za onlajn upoznavanje "Ashley Madison" napravila ja anketu u kojoj je učestvovalo čak 15 hiljada njihovih korisnika...Rezultati ankete pokazali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.