Film FIFA o istorijskom uspehu Srbije

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film FIFA o istorijskom uspehu Srbije

Svetska fudbalska federacije (FIFA) snimila je film posvećen uspehu omladinaca Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Predvođeni Veljkom Paunovićem, naši momci savladali su Brazil posle produžetaka u velikom finalu – donevši Srbiji prvu titulu prvaka sveta.

U sklopu kratkog filma možete čuti izjave kapitena i najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića, kao i selektora Paunovića – koji je, pre trijumfa, istakao da bi osvajanje trofeja izvelo fudbalsku Srbiju na pravi put.

Uživajte...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fifa snimila kratak film o zlatnim "orlićima"

Izvor: RTS, 21.Avg.2015

. Svetska fudbalska federacija napravila je kratak film o velikom uspehu koji je krajem juna ostvarila omladinska reprezentacija Srbije na svetskom prvenstvu igrača do 20 godina. "Orlići" su u finalu pobedili Brazil i osvojili titulu šampiona sveta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.