Filipović: Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način!

Vaterpolisti poručuju domovini - ja te volim Srbijo! Neviđena dominacija...

Srbija je prvak sveta. Rečenica koja se večeras toliko mnogo izrekla, ali koja svaki put sve više prija uhu. Pobeda od 11:4 nad Hrvatskom je samo potvrdila neverovatnu dominaciju Delfina, a to govore i naši vaterpolisti po završetku meča.

"U poslednjih par meseci vaterolo je igra u kojoj pobedjuju srbi. Najveća čast u životu mi je sto sam kapiten ove ekipe. Ovo su veliki ljudi, veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampioni, imaju veliko srce", rekao je kapiten Živko Gocić.

Najmlađi kapiten ekipe Nikola Jakšić izjavio je da je ovo samo početak.

"Drago mi je što sam deo ove ekipe. Mislim da je ovo samo početak mojih uspeha sa reprezentacijom. Presrećan sam!".

I najbolji vaterpolista sveta, Filip Filipović, ne krije da mu je malo nerealan način na koji su Delfini osvojili zlato.

"Niko nikad nije osvojio svetsko prvenstvo na ovakav nacin. Ovo ce se prepričavati godinama. Ne pamti se ovo, voleo bih da cestitam strucnom stabu.Selektor se malo ugojio, nismo bili sigurni da mozemo da ga izvadimo iz bazena, zato ga nismo ubacili", kroz osmeh je rekao Filip Filipović.

Na kraju vaterpolisti su imali poruku za sve u domovini.

"Ja te volim, ja te voli, ja te volim Srbijooo", zapevali su zlatni srpski Delfini.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.