Fifa predstavila logo Svetskog prvenstva 2026.

Izvor: Beta, 18.Maj.2023, 10:57

Fifa predstavila logo Svetskog prvenstva 2026.

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) predstavila je noćas na svečanosti u Los Anđelesu logo za Svetsko prvenstvo 2026. godine.Događaju su između ostalog prisustvovali predsednik Fife Đani Infantino i bivši brazilski fudbaler Ronaldo, koji je sa južnoameričkom selekcijom osvojio dve titule prvaka sveta.Svetsko prvenstvo, 23. po redu, održaće se u 16 gradova širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, a na takmičenju će po prvi put nastupati 48 reprezentacija.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026.

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

SP 2026. biće održano u SAD, Kanadi i Makesiku...Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) predstavila je noćas na svečanosti u Los Anđelesu logo za Svetsko prvenstvo 2026. godine...U saopštenju FIFA se navodi da su događaju, između ostalog, prisustvovali predsednik FIFA Đani Infantino i nekadašnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.