Ferguson: Mnogo ste očekivali od Runija

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Mnogo ste očekivali od Runija

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson stao je u odbranu svog najboljeg igrača Vejna Runija koji je oštro kritikovan od strane engleske javnosti nakon očajnih izdanja na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ferguson smatra da će pravi Runi u dresu nacionalnog tima biti viđen tek kroz četiri godine na Mundijalu u Brazilu.

"Mislim da se od Runija previše očekivalo. Kada se bolje pogleda situacija, on i nema neko preterano iskustvo igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na velikim takmičenjima u dresu reprezentacije. Sačekajmo četiri godine, i videćete potpuno drugog igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu", objasnio je škotski stručnjak.

Strateg "crvenih đavola" se osvrnuo i na igre ostalih svetskih zvezda koje su podbacile na ovom takmičenju.

"Pogledajte Mesija, Ronalda. Obojica su na takmičenje došli pod strahovitim pritiskom da moraju da budu najbolji fudbaleri šampionata. A, svi zaboravljaju koliko su tešku sezonu imali iza sebe. Jednostavno, nisu uspeli da se izbore sa pritiskom", kaže Ferguson.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SAF: "Previše očekivali od Runija"

Izvor: B92, 06.Jul.2010

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson smatra da su prevelika očekivanja od Vejna Runija kriva za neubedljivu igru "Vaze" i neuspeh Engleske na SP. ..Runi, koji je protekle sezone postigao 34 gola u svim takmičenjima za Junajted, nije uspeo da se upiše u strelce na četiri meča na Mundijalu..."Previše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.