FOTO UBOD: Dušanu Tadiću je bilo baš VRUĆE na treningu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD: Dušanu Tadiću je bilo baš VRUĆE na treningu! (FOTO)

Reprezentacija Srbije dočekuje Vels u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Najbolji fudbaleri Srbije održali su jedan od poslednjih treninga pred duel šestog kola kvalifikacija za Svetskog prvenstvo. Među Orlovima vlada sjajna atmosfera od prvog dana od kako su se okupili u Staroj Pazovi. Kapiten Orlova Branislav Ivanović i njegovi saigrači imaju jasan cilj: savladati Velšane, napraviti ključni korak prema Rusiji i obradovati naciju.

MUSLIN I IVANOVIĆ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U ISTI GLAS: Moramo da OBRADUJEMO naciju! (FOTO)

SRBENDA! Liverpul je na OVAJ način ZAPRETIO Gruji, Ljubimac Delija IMAO je spreman ODGOVOR! (FOTO)

U centru pažnje na treningu u Staroj Pazovi i ovoga puta bio je Dušan Tadić. Našem najboljem fudbaleru u ovim kvalifikacijama zasmetala je vrućina, već od samo jutra pržilo je vrelo junsko sunce. Naš plejmejker je morao da se snalazi kako zna i ume, pa je palo tuširanje na sred terena kako bi se osvežio.

Ipak, razloga za brigu nema. Utakmica protiv Velšana igra se u nedelju od 20.45 časova, vremenske prilike biće idealne. Dušan Tadić biće spreman da nastavi sjajan niz golova i asistencija i doprinese novoj pobedi Srbije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.