FIFA traži da obezbedjenje ukloni navijače sa laserom

Izvor: Beta, 13.Jun.2010, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA traži da obezbedjenje ukloni navijače sa laserom

JOHANESBURG, 13. juna 2010. (Beta-AP) - Svetska fudbalska federacija (FIFA) zatražila je od obezbedjenja na stadionu da interveniše kada je jedan gledalac laserskim zrakom ciljao učesnike utakmice Argentina - Nigerija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Gledalac je zelenim laserom ciljao selektora Argentine Dijega Maradonu i igrače tog tima u subotnjoj utakmici u Johanesburgu.

FIFA je saopštila da je odmah primetila zrak i obavestila obezbedjenje na stadionu Elis park.

FIFA je ranije navela da je zabrinuta što navijači koriste olovke sa laserskim zracima na kvalifikacionim utakmicama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradske ulice opustele tokom utakmice Srbija-Gana

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jun.2010

BEOGRAD, 13. juna 2010. (Beta) - Centralne beogradske ulice opustele su tokom utakmice između Srbije i Gane, prve koju izabranici selektora Radomira Antića igraju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Na obično prometnim gradskim ulicama bilo je jako malo vozila i još manje pešaka, a u kafićima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.