FIFA ne želi Maradonu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA ne želi Maradonu

Svetska fudbalska federacija uputila je pismo nacionalnom savezu Argentine, u kojem ga podseća da zbog dvomesečne suspenzije, selektor "gaučosa" Dijego Armando Maradona ne bi smeo da se pojavi u petak u Kejptaunu na žrebu za Svetsko prvenstvo.

FIFA je prošlog meseca kaznila Maradonu zbog nepristojnog ponašanja prema novinarima posle pobede nad Urugvajem koja je "gaučose" odvela na Mundijal.

Suspenzija se odnosi na vođenje ekipe, ali i na aktivnosti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je žreb za SP, podsetila je FIFA.

Maradona tako neće voditi reprezentaciju Argentine u prijateljskoj utakmici sa Češkom, koja se igra 16. decembra.

Žrebanje grupa za predstojeći Mundijal obaviće se u petak 5. decembra u Kejp Taunu.

Argentina se nalazi u prvom šeširu uoči žreba za Svetsko prvenstvo i jedan je od mogućih protivnika Srbije u grupi. "Orlovi" se nalaze u četvrtom šeširu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.