FENOMENALNO: Srbija na ISKUSTVO tukla domaćina i ušla u polufinale Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 22:33

FENOMENALNO: Srbija na ISKUSTVO "tukla" domaćina i ušla u polufinale Svetskog prvenstva

Turnir se održava u Beču.

Muška seniorska 3×3 reprezentacija Srbije igrala je u četvrtfinalu FIBA Svetskog prvenstva koje se održava u Beču protiv domaćina.

Pobedila je Srbija sa 21:18. Odlučujući koš i to dvojku je pogodio Strahinja Stojačić. Srbija je na iskustvo slavila i ovo je vrlo vredna pobeda, jer ostajemo u konkurenciji da ponovo budemo šampioni planete.

Bio je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neverovatno uzbudljiv meč u kojem je briljirao domaći košarkaš Filip Kremer.

Poznat je jedan polufinalni par, a to je Brazil - SAD. Poslednjeg učesnika će odrediti duel između Letonije i Holandije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.