Evo koga Muslin ne bi voleo na Svetskom prvenstvu, ali nije moguće

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koga Muslin ne bi voleo na Svetskom prvenstvu, ali nije moguće

Osvajanjem prvog mesta u grupi D reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo koje će sledećeg leta igrati u Rusiji.

Poput “orlova” u poslednjem kolu kvalifikacija i neki veliki favoriti poput Argentine, Francuske i Portugalije uspeli su da overe rusku vizu.

- Dobro je što svi dolaze. Srećan sam zbog Mesija, smatram ga najboljim na svetu. Takođe mislim da posle Nemačke najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrače ima Francuska, a plasman su izborili u poslednjem kolu pobedom 2:1 protiv Belorusije. Tu se vidi šta smo mi uradili - kazao je u intervjuu za Informer selektor Slavoljub Muslin.

Usledilo je pitanje o eventualnom susretu sa Argentinom predvođenom Mesijem, odnosno da li bi bilo bolje da ih “orlovi” zaobiđu u Rusiji.

- Bolje bi bilo. Ipak, ne možemo da izbegnemo i njega i Brazilce, Nemce i Francuze. S nekim ćemo morati da igramo. Neću da stvaram sebi alibi, ali moramo da budemo objektivni, da vidimo kakav je kvalitet našeg fudbala, ko se sve kvalifikovao za SP i da vidimo ima li smisla očekivati da budemo prvaci sveta. Svakako nam je plan da prođemo prvi krug.

Žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji biće održan 1. decembra u moskovskom Kremlju, a trenutno je poznato 23 od ukupno 32 učesnika smotre najboljih svetskih selekcija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.