Evo kako Dule Vujošević od Muse pravi još boljeg igrača (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako Dule Vujošević od Muse pravi još boljeg igrača (video)

Džanan Musa je briljirao u pobedi reprezentacije BiH nad Slovačkom proteklog vikenda, a očigledno je da vredan rad već počinje da daje rezultate.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine počela je pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo porazom u Švedskoj, ali je nekoliko dana kasnije utisak značajno popravljen pobedom nad Slovačkom (84-71) u ''Skenderiji''.

Mladi košarkaš Cedevite Džanan Musa tada je upisao 34 poena i zasenio sve ostale akter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu, a par dana kasnije pojavio se i jedan zanimljiv snimak sa treninga.

Kao što možete da vidite u prilogu, selektor Duško Vujošević i njegov pomoćnik budno prate individualni rad Džanana Muse i bodre ga da što više ojača - i fizički i košarkaški.

A Vujošević svakako zna kako se to radi sa mladim igračima, što je odavno dokazao.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) DUŠKO VUJOŠEVIĆ KAO TITO: Košarkaški stručnjak motivisao igrače citatom Josipa Broza iz Bitke na Neretvi

Izvor: Kurir, 09.Avg.2017, 10:35

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević parafrazirao je tokom tajm-auta na utakmici protiv Slovačke nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.