Eriksen posle het-trika: Bio sam nervozan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eriksen posle "het-trika": Bio sam nervozan

Najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen, sa het-trikom protiv Republike Irske junak plasmana na Mundijal, istakao je da mu je meč u Dablinu jedan od najboljih trenutaka u životu.

"Bio sam nervozan ceo dan, pre i tokom meča, pokušavao sam da budem miran i fokusiran. Imali smo loptu kod nas, igrali mnogo bolje nego u prvoj utakmici, kreirali mnogo šansi i srećom to je rezultirao sa pet golova", rekao je Eriksen za Skaj Sport.

Vezista Totenhema nije skrivao zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog odlične predstave na Aviva stadionu.

"Neverovatan je osećaj izboriti mesto na Svetskom prvenstvu, dugo smo se borili za to, igrali teške utakmice... Na kraju smo došli do velikog rezultata i sada razmišljamo o Rusiji".

Eriksen je u celom toku kvalifikacija postigao čak 11 golova, što ga čini najboljim strelcem u konkurenciji igrača sredine terena.

"Nije mi svojstveno da postignem "het-trik", očigledno da je neverovatno da to uradim na gostujućem terenu u baražu. Mnogo mi znači za karijeru i život. Izdvojio bih drugi gol kao bolji od dva. Mentalno sam sazreo, više šutiram i razmišljam kao napadač", zaključio je Eriksen.

Pored Danske kroz evropski baraž mesto na Svetskom prvenstvu ranije su izborili Hrvatska, Švedska i Švajcarska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eriksen: Sada razmišljamo o Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2017

Najbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen, sa het-trikom protiv Republike Irske junak plasmana na Mundijal, istakao je da mu je meč u Dablinu jedan od najboljih trenutaka u životu...- Bio sam nervozan ceo dan, pre i tokom meča, pokušavao sam da budem miran i fokusiran. Imali smo loptu kod nas, igrali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.