Englezi bez Kola i Terija

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi bez Kola i Terija

Reprezentativac Engleske Ešli Kol, zbog povrede skočnog zgloba neće nastupati protiv Ukrajine u utorak u utakmici drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, preneli su britanski mediji.
Zbog istog problema neizvestan je i nastup štopera Džona Terija.
Kol se povredio u utakmici Super kupa Evrope protiv Atletika iz Madrida, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a Teri u utakmici u kojoj je Engleska pobedila Moldaviju sa 5:0.
Kapiten Čelzija je poslednjh 20 minuta utakmice protiv Moldavije igrao hramajući, pošto je selektor Engleske Roj Hodžson prethodno izvršio sve tri izmene.
Engleska u utorak 11. septembra od 21.00 na „Vembliju“ dočekuje Ukrajinu, u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.