Eksplozija u CONMEBOL-u

Izvor: TV Arena Sport, 14.Okt.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u CONMEBOL-u

Fenomenalni mečevi su vidjeni noćas na Arena Sport kanalima gde su u okviru kvalifikacija CONMEBOL-a za Svetsko prvenstvo odigrani izuzetno atraktivne utakmice južnoameričkih selekcija.

Ekvador je na domaćem terenu dočekao Boliviju u meču koji je upravo i pripao njima rezultatom 2:0. Golove za domaće su postigli Bolanjos u 81. minutu i Kaisedo u samom finišu utakmice, za maksimalan učinak i drugo mesto na tabeli.

>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

Kolumbijci su pretrpeli težak poraz od Urugvaja. Urugvajci su rezultatom 3:0 stigli do druge pobede i zaseli na čelo kvalifikacione grupe. Strelci su bili Godin, Rolan i Ernandez, i za njih celokupna kolumbijska odbrana nije imala rešenje tokom čitavog meča.



U Paragvaju je dočekana Argentina, a meč je završen bez pobednika i golova. Gaučosi su i na ovom meču igrali bez povređenog Mesija, nisu uspeli da ostvare pobedu i tako poprave utisak nakon premijernog poraza od Ekvadora prošle nedelje. Paragvaj ima četiri boda iz dve utakmice i samopouzdanje na visokom nivou nakon ovog meča.



Brazilci su ugostili Venecuelu i pobedom nagovestili da je poraz u prvom kolu kvalifikacija od Čilea prevazidjen.

Vilijan je bio dvostruki strelac i najavio još golova do kraja kvalifikacija. Treći gol za Karioke delo je Oliveire, dok je jedini gol za goste iz Venecuele postigao Santos.



U poslednjem meču drugog kola kvalifikacija videli smo čak sedam golova. Čile je kao gost savladao Peruance rezultatom 4:3.

Za domaće se u listu strelaca upisao Farfan sa dva gola i Guerero koji je u poslednjim minutima postavio konačan ishod meča. Čile baš kao i Ekvador i Urugvaj ima maksimalana učinak iz prve dve utakmice.

Za goste koji su slavili po dva puta su pogadjali Sančez i Vargas.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.