Ekskluzivno - Juve nadomak angažovanja novog golmana!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno - Juve nadomak angažovanja novog golmana!

Kako prenosi dobro upućeni Đanluka Di Marcio, ekipa iz Torina na pragu je angažovanja novog čuvara mreže.

Izvesno je da će Điđi Bufon braniti makar još godinu dana u redovima "Bjankonera".

On je najavio da će igrati i na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, te je jasno da će biti prvi izbor "Stare dame" i sledeće sezone.

Ipak, nakon toga Svetskog prvenstva bi Juve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već morao da razmišlja o njegovim naslednicima.

Neto je rezervni golman, Brazilac je odradio sasvim solidan posao u Kupu Italije, ali bi on mogao da napusti klub i pre Bufona, kako je evidentno da ima kvalitet za nešto više od klupe "Stare dame".

Sa tim na umu, uprava Juventusa je rešila da angažuje već sad još jednog kvalitetnog golmana, a izbor je pao na čuvara mreže londonskog Arsenal. U pitanju je poljski reprezentativac i sada već bivši golman Rome Vojčeh Ščešnji.

Arsenal će na ime transfera inkasirati 16 milona evra, dok će 27-godišnji čuvar mreže parafirati četvorogodišnju saradnju sa "Bjankonerim", prema kojoj će zarađivati čak četiri miliona na godišnjem nivou.

#Calciomercato | #Juventus, #Szczesny ad un passo: i dettaglihttps://t.co/xPLTo92rTw

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 02. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.