Edvards potpisao maksimalan ugovor

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 23:15

Edvards potpisao maksimalan ugovor

Američki košarkaš Entoni Edvards potpisao je maksimalni petogodišnji ugovor sa Minesotom vredan 260 miliona dolara, potvrdio je njegov agent Bil Dafi.

Edvardsov novi ugovor počinje u sezoni 2024/25.

On je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Minesote, prosečno beleživši 24,6 poena, 5,8 skokova, 4,4 asistencije i 1,6 ukradene lopte po meču.

Edvards je bio prvi pik na draftu 2020. godine, a sledećeg meseca napuniće 22 godine.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nalazi i na spisku američke reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slukas i dalje bez dogovora sa Olimpijakosom

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 12:36

Grčki košarkaš Kostas Slukas nije postigao dogovor sa Olimpijakosom, oko nastavka saradnje...Njemu je istekao ugovor na kraju prošle sezone, a ekipa iz Pireja želi da ga zadrži u svojim redovima...Olimpijakos je već ostao bez glavnog igrača jer je klub napustio Saša Vezenkov koji će karijeru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.