Eduardo u Đenovi

Izvor: RTS, 08.Jul.2010, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eduardo u Đenovi

Reprezentativni golman Portugala, Eduardo, novi je član italijanske Đenove. Golman koji je oduševio na Svetskom prvenstvu, drugo pojačanje kluba posle Luke Tonija. Mladi reprezentativac Srbije Danijel Aleksić poslat na pozajmicu u Krotone.

Dosadašnji golman Brage i reprezentativac Portugala, Eduardo dos Reis Karvaljo, karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će nastaviti u Seriji A, u ekipi Đenove. Italijanski klub je portugalskog golmana doveo kako bi popunio mesto na golu, odlaskom Amelije u ekipu Milana.

Eduardo je na tek završenom prvenstvu oduševio fudbalsku javnost odbranama. Portugal je u četiri utakmice primio samo jedan gol, u osmini finala od Španije, što je bilo dovoljno da se oproste od daljeg toka prvaenstva.

Klubu za koji nastupa srpski reprezentativci, Boško Janković i Nenad Tomović, Eduardo je drugo zvučno pojačanje u ovo prelaznom roku, pošto je novi član đenovljanskih "crveno-plavih" postao napadač Luka Toni.

Istovremeno, Đenova je trećeg Srbina, mladog Danijela Aleksića poslala na kaljenje u B ligaša, ekipu Krotonea, gde će provesti sledećih godinu dana, sa mogućnošću otkupa ugovora. Čelnici Đenove procenili su da bi Aleksić imao malu minutažu u narednoj sezoni, naročito posle dolaska Luke Tonija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.