EP: Delfini ili Ajkule?

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: "Delfini" ili "Ajkule"?

"Nema tajni između nas. Odlučiće hladna glava i bolja koncentracija u finišu susreta. Ne veujem da će pobednik biti poznat pre same završnice meča. Znam sve šutere Crne Gore, ali to ništa ne znači, takvi majstori uvek znaju da pronađu put", rekao je golman Gojko Pijetlović, koji smatra da Crnogorci imaju kvalitet da osvoje prvenstvo.

"Malo smo umorni od mečeva u jakoj grupi i u četvrtfinalu, a sa Crnom Gorom smo odigrali mnogo uzbudljivih i neizvesnih utakmica. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ne opterećuje nas poraz od njih na prošlogodišnjem svetskom prvenstvu u Barseloni. Dovoljno smo iskusni da se na to ne obaziremo", poručio je Pijetlović.
 
Nikola Rađen je naglasio neophodnost da ekipa prvenstveno gleda sebe i kako da bude još bolja.
"Iz meča u meč podižemo formu, siguran sam da smo u stanju da damo maksimum. Raduje me što forma ide uzlaznom linijom u svim segmentima. Odlučiće nijanse, ovakvi mečevi su na nož, presuđuju motivacija i koncentracija", istakao je Rađen.

Kapiten crnogorske reprezentacije Nikola Janović ocenio je da Srbija ima najjači tim na kontinentalnom šampionatu, ali da on i saigrači imaju snagu da pobeđuju velike rivale.
"Sigurno nas očekuje težak meč, i pre prvenstva kazali smo da je Srbija glavni favorit. Na svim mestima odlično su pokriveni. S druge strane, stari smo znanci. Odigrali smo mnogo mečeva do sada i biće to pravo polufinale", rekao je Janović.
On je dodao da Crna Gora ima svoje adute i da igra odlično.
"Ipak, ovaj duel odlučiće psihološka stabilnost, koju jedna ili druga ekipa budu imale u datom trenutku. Pošto su obe selekcije odigrale mnogo važnih utakmica, verujem da će odbrana i inspiracija pojedinca rešiti pobednika", zaključio je Janović.
Vaterpolisti Srbije su prošle godine na Svetskom prvenstvu poraženi od Crne Gore u četvrtfinalu sa 9:8, pa će im ovo biti prilika za revanš na kontinentalnom šampionatu 
U prvom polufinanom meču, od 19 sati sastaju se Italija i domaćin Mađarska.
 
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.