E, SADA SMO SVE VIDELI: Boban Marjanović kao plej dao pas bez gledanja za alej-up Stefana Jovića! OVO je nešto NESTVARNO (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Sep.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SADA SMO SVE VIDELI: Boban Marjanović kao plej dao pas bez gledanja za alej-up Stefana Jovića! OVO je nešto NESTVARNO (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Portorika 90:47 (23:14, 26:12, 22:13, 19:8) u prvom meču druge faze Svetskog prvenstva u Kini.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teov duh ušao u Bobija - Neverovatna asistencija srpskog centra (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Nismo na ovo navikli od Marjanovića...Izgleda da je Boban Marjanović dodao još jedno oružje u svoj arsenal...Centar Dalas Maveriksa proglašen je za najboljeg igrača utakmice u pobedi nad Portorikom, a dugo će se pričati o njegovoj asistenciji za Stefana Jovića...U stilu plejmejkera je 221cm...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.