Džerard pecnuo Fergusona: Nije loše za nekoga ko nije “vrhunski igrač”

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard pecnuo Fergusona: Nije loše za nekoga ko nije “vrhunski igrač”

Kapiten reprezentacije Engleske Stiven Džerard rekao je da bi bio san proći četvrtfinale na Svetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine.
(FOTO: AP)
Bio bi san stići daleko na turniru i vratiti se kući ponosan… Ali, to će se desiti samo ako prođemo četvrtfinale – rekao je Džerard za Dejli mejl.
Kapiten Liverpula je kazao da će za njega pravo to biti i izazov – da pomogne Engleskoj da „preskoči” četvrtfinale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Stvarno nisam razmišljao o tome šta ću raditi posle Mondijala. Bilo je važno plasirati se. Apsolutno sam oduševljen time što sam pomogao timu da se plasira, to je veliko dostignuće… Ali, sada pažnja mora da se prebaci na drugu stranu – šta možemo tamo da uradimo – rekao je Džerard.
Reprezentacija Engleske u petak igra prijateljski meč sa Čileom, a narednog utorka sa Nemačkom, a Džerard će imati priliku da upiše još dva nastupa za nacionalnu selekciju. On je do sada za Englesku odigrao 107 utakmica.
Nije loše za nekoga ko nije ‘vrhunski igrač’ – rekao je Džerard aludirajući na navode u autobiografiji nekadašnjeg trenera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona.
Nisam očekivao da ću imati toliko nastupa. Kada sam debitovao, postavio sam cilj od 50 utakmica i 10 golova, tako da je ovih 107 utakmica nešto na šta sam veoma ponosan – naveo je Džerard.


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.