Džejson Derulo na jesen u Štark areni

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Derulo na jesen u Štark areni

Autor aktuelnih hitova pop muzike Džejson Derulo nastupiće 28. oktobra u Štark Areni, saopštili su organizatori.

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe”, hitu "Swalla" sa preko milijardu prikaza na YouTubeu, “If I'm Lucky“ i pesmi “Colors”, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita "Watcha Say" i"Talk Dirty" [feat. 2 Chainz] dostigla >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su četvorostruko platinasti status, dok su "Want To Want Me" i "Ridin' Solo" zaradili trostruko platinasti.

“Trumpets", "Wiggle" [feat. Snoop Dogg] i "In My Head" osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

Izvor: YouTube/Jason Derulo

Platinasti singlovi uključuju "Marry Me", "The Other Side" i "It Girl", dok su "Get Ugly" i "Dont Wanna Go Home" prošli kao zlatni.

Strimovi njegovih numera prelaze 6,3 milijarde, a pregledi na YouTubeu prešli su četiri milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3,5 miliona puštanja.

Prošle godine, Džejson Derulo bio je jedan od hedlajnera Exit festivala u Novom Sadu, gde je napravio sjajnu žurku.

Ulaznice u prodajiod 23. majana blagajnama i internet sajtu Štark Arene, na svim prodajnim mestima i internet sajtu CS Eventima, kao i na blagajnama Bilet Centra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Džejson Derulo 28. oktobra u Štark areni (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2018

Pop pevač Džejson Derulo nastupiće 28. oktobra u Štark areni...Derulo je pažnju javnosti privukao hitovima "Tip Toe", "Swalla" koji je zabeležio milijardu pregleda na Jutjubu, zatim pesmama "If I''m Lucky" i "Colors", koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva...Među najslušanijim numerama...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.